4266
Viimein Suomessa

Viimein Suomessa

Total Care – palvelukonsepti

Total Care – palvelukonsepti

uploads/icons/icon-droplets-white-nobg-sq.png

Tänään olemme vähentäneet pullon verran kertakäyttömuovin käyttöä.

image/svg+xml
image/svg+xml

Meidän kauttamme asiat hoituvat kerralla kuntoon

Waterlogicin laitepalvelut tarjoaa kokonaisvaltaisen ja kattavan palvelukokonaisuuden yrityksellesi, jolla varmistat vaivattoman ja kustannustehokkaan hoidon laitekannallesi!

Huolehdimme, että laitteesi esim. ravintoloissa, myymälöissä, kahviloissa, laivoilla tai muissa kohteissa ovat huippukunnossa lisäten näin myyntiäsi. Konseptimme kattaa mm. kylmä- ja pakastinlaitteet, kahvi- ja mehuannostelijat ja pehmiskoneet.

Ota yhteyttä jo tänään
Myynti ja rahoitus

Myynti ja rahoitus

Oikeanlainen laite erilaisiin tarpeisiin

Kylmälaitteiden liiketoimintamallimme perustuu laitevalmistajien/partnereidemme suurista keskusvarastoista tehtäviin suoratoimituksiin mahdollistaen nopean ja kustannustehokkaan logistiikan. Edustamme useita tunnettuja tuotemerkkejä (esim. Tefcold, Scandomestic, Porkka, Aste, Vibocold), ja tarjoamme niiden koko laajan tuoteportfolion ja uutuustuotteet asiakkaidemme tilattavaksi. Eli etsimme jokaiseen uniikkiin tarpeeseen parhaiten soveltuvan kylmälaiteratkaisun. Meillä on laaja, pitkäaikainen tuntemus alan valmistajista sekä myös vahvaa omaa kylmäteknistä osaamista talon sisällä.

Myös rahoitus hoituu kauttamme

Tarjoamme yhteistyökumppanimme kautta sekä lyhyt- että pitkäaikaisia rahoitusratkaisuja vastaten näin asiakkaiden muuttuviin laitetoiveisiin ja helpottaen laitehallinnan budjetointia. Koko laite-erää ei ole pakko ostaa kerralla, vaan toimitamme ja veloitamme laitteita sitä mukaa kun niitä tarvitaan.

Huolenpitoa kylmä- ja juomalaitteille

Huolto

Et jää yksin kun epailet vanhan laitteesi kuntoa

Huoltomme kattaa mm. kylmälaitteet, mehu- ja kahvilaitteet, riippumatta siitä kenen kautta ne on hankittu. Huoltomme kattaa koko maan.

Kaikissa myymissämme laitteissa on huoltomme suora yhteysnumero. Varastostamme löytyy varaosat. Lisäksi toimimme valtuutettuna huoltona monille alan johtaville valmistajille ylläpitäen heidän takuuhuoltojärjestelmäänsä. Maankattava huoltoverkostomme koostuu n. 70 huoltopartnerista.

Asennus

Meiltä saat käyttövalmiin laitteen, paikalleen asennettuna

Asennamme kylmä- ja pakastekaappeja sekä kahvi- ja juomalaitteita. Koulutamme ja opastamme asiakkaitamme sekä heidän asiakaskuntaa käyttämään laitteita tarkoituksenmukaisesti. Tarjoamme teknisen päivystyksen sekä käyttäjätuen ma-pe klo 8.00 – 16.00.

Laitekannan hallinnointi

Pidä kaikki laitteesi huollettuina ilman jatkuvaa inventaariota

Palveluumme kuuluu myös laiterekisterin ylläpito, jolloin tiedämme aina laitteen sijainnin, kunnon ja huoltohistorian. Näin varmistamme, että asiakkaamme koko laitekanta on kustannustehokkaasti ja laadukkaasti hoidettu.

Kunnostus

Kolhuiset ja elämää nähneet laitteet voidaan kunnostaa

Kunnostamme käytössä olleita ja päivitystä kaipaavia kylmä-, kahvi- ja juomalaitteita. Laitteita kunnostetaan asiakkaalle ja laitteelle räätälöidyn kunnostusohjelman mukaisesti. Näin optimoimme asiakkaiden olemassa olevan laitekannan käytön esimerkiksi oikein suunniteluilla määräaikaishuolloilla, toimien yhteistyössä valmistajien kanssa.

Laitepalvelut

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi ja palaamme sinulle pian.

Ota meihin yhteyttä jo tänään