4266
Viimein Suomessa

Viimein Suomessa

Total Care – palvelukonsepti

Total Care – palvelukonsepti

uploads/icons/icon-droplets-white-nobg-sq.png

Tänään olemme vähentäneet pullon verran kertakäyttömuovin käyttöä.

Miksi (kylmäkaapit) Waterlogic(ilta)?

Waterlogic Finland:lta löydät laadukkaat ja hinnaltaan kilpailukykyiset omakoneelliset kylmälaitteet monenlaisiin käyttökohteisiin.

Ota yhteyttä jo tänään
Waterlogic

Yritys

Waterlogic perustettiin vuonna 1992, ja se oli maailman ensimmäisiä yrityksiä, jotka toivat markkinoille hanasta laskettavat juomavesiratkaisut Euroopassa.

Tänä päivänä Waterlogic toimii ympäri maailmaa yli 50 maassa tarjoten juomavesiratkaisuja työpaikoille, sairaaloille, kouluille, hotelleille ja ravintoloille. Yritys on laajentunut alan johtavaksi toimijaksi itse hanasta laskettavan, suodatetun juomaveden osalta ainutlaatuisen tuotesuunnittelun, korkean laadun, laadukkaan valmistuksen ja uuden tekniikan (kuten esim. Firewall-suodattimen) käytön ansiosta. Kesällä 2021 tehdyn liiketoimintakaupan myötä kansainvälisestä Waterlogic-konsernista tuli Suomessa Fenno Laitepalveluiden (2016 saakka Bevtec Horeca) uusi omistaja. Näin ollen Fenno Laitepalveluiden yli 20 vuoden kokemus kylmä- ja juomalaitteista sekä Suomen markkinasta ja vaatimuksista on nyt täysimääräisesti Waterlogic Finland Oy:n ja sen asiakkaiden hyödynnettävissä.

Kylmälaitemyynti

Waterlogic Finland:lta löydät laadukkaat ja hinnaltaan kilpailukykyiset omakoneelliset kylmälaitteet monenlaisiin käyttökohteisiin: Ravintoloihin ja baareihin, kahviloihin, kioskeihin ja huoltoasemille, päivittäistavarakauppoihin, erikoismyymälöihin, toimistoihin, elintarviketeollisuuteen, apteekkeihin, terveysasemille, kukkakauppoihin, kauppapuutarhoille, kuntosaleille…

Waterlogicin kylmälaiteportfolio kattaa toimialan tunnustettujen valmistajien kokonaiset laajat mallistot: Tefcold, Scandomestic, Porkka, Aste, Vibocold… Ammattikäyttöön tarkoitetut laitteet toimitetaan nopeasti (eli noin viikossa) suoraan tehtaalta loppuasiakkaalle ilman välivarastointia, ja turhia kuljetuksia. Laitteet modifioidaan tarvittaessa vastaamaan asiakkaan räätälöityjä tarpeita joko jo suoraan tehtaalla, tai Waterlogicin omien ammattilaisten toimesta (teippaukset, kätisyydet).

Kylmälaitemyynti
Waterlogic

Laitehuolto

Huoltopalvelumme toimii omassa toimipisteessämme Helsingin Pitäjänmäellä sekä noin 70 huoltokumppanimme kautta kattaen näin koko maan.

Huoltokonseptiimme kuuluu asennus-, huolto- ja lisäarvopalveluita maanlaajuisesti, painottuen kylmä-, kahvi-, mehu- ja vesilaitteisiin. Rakennamme asiakkaidemme kanssa kokonaisuuden, joka pyrkii parantamaan laitteiden käytettävyyttä, juomien laatua ja kustannustehokkuutta laitteiden koko elinkaaren aikana. Kaikkiin myymiimme laitteisiin on saatavissa räätälöity huoltosopimus.

Yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa varmistamme sinulle parhaat laite- ja huoltoratkaisut!

Miksi (kylmäkaapit) Waterlogic(ilta)?

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi ja palaamme sinulle pian.

Ota meihin yhteyttä jo tänään