Oletko saanut sähköpostia Culliganilta? Se oli meiltä.
Waterlogic Finland tulee pian vaihtamaan nimensä Culliganiin. Jatkamme ylpeää perinnettämme uudella pohjoismaisella, mutta kansainvälisesti tunnustetulla, vuonna 1936 perustetulla nimellä. Käytännössä tämä ei merkitse asiakkaillemme muutoksia. Kaikki Waterlogicin työntekijät jatkavat yrityksessämme ja tarjoavat samaa laadukasta palvelua alueen nykyisille sekä uusille asiakkaillemme.

Viimein Suomessa

Viimein Suomessa

Total Care – palvelukonsepti

Total Care – palvelukonsepti

uploads/icons/icon-droplets-white-nobg-sq.png

Tänään olemme vähentäneet pullon verran kertakäyttömuovin käyttöä.

Culligan International ja Waterlogic Group Holdings ilmoittavat yhdistymisestä, joka muodostaa johtavan toimittajan kestävien juomavesiratkaisujen ja -palvelujen alalla.

  • Yhdistyminen nopeuttaa kestävien kuluttajille ja kaupallisin kohteisiin tarkoitettujen vesiratkaisujen ja -palveluiden toimittamista tarjoamalla puhdasta, turvallista ja pehmeää vettä yli 100 miljoonalle kuluttajalle maailmanlaajuisesti.
  • Täydentävät maantieteelliset ja liiketoimintaprofiilit auttavat vauhdittamaan kasvua tuoden nämä ratkaisut sekä nykyisille että uusille markkinoille ja uusille jakelukanaville.
  • Yhdistynyt yhtiö säästää yli 40 miljardia muovipulloa vuosittain kestävien vedensuodatus-, puhdistus- ja käsittelyratkaisujen avulla.

ROSEMONT, IL, USA ja MAIDENHEAD, UK – Culligan International (“Culligan”), kuluttajille suunnattujen vesiratkaisujen ja palvelujen innovatiivinen brändi ja Waterlogic Group Holdings (“Waterlogic”), maailmanlaajuinen puhdistetun juomaveden juoma-automaattien suunnittelija, valmistaja, jakelija ja palveluntarjoaja, ilmoittivat tänään allekirjoittaneensa lopullisen sopimuksen yhdistymisestä. Niiden tavoitteena on luoda johtava puhtaan ja kestävän juomaveden ratkaisujen ja palveluiden toimittaja.

Culligan on johtava maailmanlaajuinen kuluttajavesiratkaisujen ja -palvelujen tarjoaja, jonka tehtävänä on toimittaa puhdasta, turvallista ja pehmeää vettä kuluttajien terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Waterlogic on ollut edelläkävijä edistyneen teknologian soveltamisessa toimistoihin, terveydenhuoltoon, koulutukseen, vieraanvaraisuuteen ja julkisiin tiloihin tarkoitettujen vesiautomaattien suunnittelussa kestävän sekä turvallisen veden tuottamisessa.

Yhdistynyt yhtiö muokkaa puhtaan ja kestävän juomaveden tulevaisuutta maailmanlaajuisesti tarjoamalla vesiratkaisuja ja -palveluja asiakkaille kotona, työpaikalla, vapaa-ajalla ja tien päällä. Transaktio tuo lisää ulottuvuutta ja asiantuntemusta innovaatioiden edistämiseen uusien veden suodatus-, puhdistus- ja käsittelyratkaisujen kehittämisessä, laajentamalla niitä sekä nykyisille että uusille markkinoille sekä lisäämällä jakelukanavia. Lisäksi yhdistynyt yhtiö ja sen asiakkaat auttavat saavuttamaan Yhdistyneiden Kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteita ("SDGs") vastatessaan​perustavanlaatuiseen tarpeeseen tarjota puhdasta, turvallista, pehmeää ja kestävästi tuotettua vettä, vähentäessään kertakäyttöisten muovien käyttöä sekä täyttäessään ympäristö-, sosiaali- ja hallintositoumuksensa ("ESG").

Scott Clawson, Culligan Internationalin toimitusjohtaja, sanoo: “Culligan on yli kahdeksan vuosikymmenen ajan toiminut johtavana vedenkäsittelyratkaisujen ja -palvelujen toimittajana kuluttajille. Olemme keskittyneet innovoinnin edistämiseen, parhaan kuluttajakokemuksen ja ratkaisujen tarjoamiseen, jotka ovat hyviä sekä ihmisille että planeetalle, ja samalla vievät markkinoita eteenpäin. Tämänpäiväinen ilmoitus on tärkeä askel kehityksessämme kohti näitä tavoitteita, kun lisäämme Waterlogicin osaamisen, jakelukumppanit ja innovatiivisen teknologian täydentämään tarjontaamme ympäri maailmaa. Yhdessä Waterlogic-tiimin kanssa uskomme, että voimme edistää puhtaiden ja kestävien juomavesiratkaisujen tulevaisuutta maailmanlaajuisesti ja palvella laajempaa asiakasryhmää 250 miljardin dollarin maailmanlaajuisilla kuljettajavesimarkkinoilla.”

Jeremy Ben-David, Waterlogicin perustaja ja Group Chief Executive Officer, sanoo: ”Tämän transaktion kulttuurinen, strateginen ja teollinen logiikka on selkeä ja vakuuttava. Sekä Waterlogic että Culligan ovat tarkoituksenmukaisia ​​yrityksiä, joissa ESG on juurtunut toimintaamme. Innovaatiot ovat olleet avaintekijä molempien yritysten historiallisessa menestyksessä, ja yhdessä kauaskantoinen globaali jalanjälkemme useilla markkinoilla antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa entistä enemmän ihmisiin ja ympäristöön tuomalla puhdasta, turvallista ja pehmeää vettä useammille asiakkaille ympäri maailmaa. Odotan innolla työskentelyä Scottin ja Culligan-tiimin kanssa ja olen innoissani tulevaisuudesta, jonka voimme tarjota asiakkaillemme, työntekijöillemme, kumppaneillemme ja yhteisöillemme, joita palvelemme.”

Johtajuus ja hallinto

Yhdistynyttä yhtiötä johtaa Mr. Clawson, Culliganin toimitusjohtaja. Waterlogicin johtoryhmällä on ratkaiseva rooli yhdistyneessä yhtiössä yhdessä EMEA:n toimitusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä toimivan Mr. Ben-Davidin kanssa. Hän tulee jatkamaan tehtävässään Waterlogicin toimitusjohtajana, kun transaktio on saatettu päätökseen.

Enemmistön Culliganista ovat heinäkuussa 2021 hankkineet rahastot, joita hallinnoi BDT Capital Partners, LLC ("BDT"), kauppapankki, joka tarjoaa tiiviisti sidoksissa oleville yrityksille pitkäaikaista, eriytettyä pääomaa. BDT ja sen sijoittajat ovat yhdistyneen yhtiön enemmistöomistaja. Waterlogicin ostivat tammikuussa 2015 eurooppalaisen pääomasijoittajan Castik Capitalin hallinnoimat pääomasijoitusrahastot yhdessä Waterlogicin johdon kanssa. Castik Capital keskittyy tunnistamaan ja kehittämään eri puolilla Eurooppaa investointimahdollisuuksia, joissa pitkäaikaista arvoa voidaan tuottaa johtoryhmien kanssa solmittujen aktiivisten kumppanuuksien avulla. Castik Capital, Waterlogicin johtoryhmä ja muut Waterlogicin osakkeenomistajat säilyttävät jatkossa merkityksellisen vähemmistöosakkuuden Culliganissa. Transaktion ehtoja ei julkistettu.

Hyväksynnät ja sopimuksen voimaantulo

Transaktion odotetaan toteutuvan vuoden 2022 toisella puoliskolla edellyttäen, että viranomaishyväksynnät saadaan ja muut tavanomaiset sopimuksen voimaantulon ehdot täyttyvät. Transaktion toteutumiseen asti molemmat yhtiöt toimittavat säännöllisiä päivityksiä ja jatkavat toimintaansa normaalisti kahtena itsenäisenä yhtiönä.

TIETOJA CULLIGAN INTERNATIONALISTA

Culligan International on perustettu vuonna 1936, ja sen pääkonttori sijaitsee Rosemontissa, Illinoisissa. Se on maailman johtava terveyttä ja hyvinvointia edistävien premium-vesipalvelujen ja -ratkaisujen toimittaja kuluttajille. Tämä kestäviin ratkaisuihin sitoutunut yritys tarjoaa joitakin teknologisesti edistyneimmistä saatavana olevista vedensuodatus- ja -käsittelypalveluista ja -ratkaisuista, kuten vedenpehmentimiä, juomavesijärjestelmiä ja koko talon järjestelmiä asunnon omistajille sekä pullottomia jäähdyttimiä yrityksille. Culliganin jälleenmyyjäverkosto ja suorat toiminnot ovat alan suurin, ja sen palveluksessa on yli 7500 työntekijää sekä 1000 jälleenmyyjää 90 maassa. Culliganin yli 35 brändiä palvelee yli 50 miljoonaa asiakasta vuosittain. Ne jakavat saman mission tuoda parempaa vettä kuluttajille kaikkialla, missä he sitä tarvitsevat – kotona, töissä tai matkoilla. Katso lisätietoja osoitteesta: www.corporate.culligan.com.

TIETOJA WATERLOGICISTA

Waterlogic on innovatiivinen juomaveden juoma-automaattien ja lisätarvikkeiden suunnittelija, valmistaja, jakelija ja palveluntarjoaja. Ne on tarkoitettu ympäristöihin kuten toimistoihin, tehtaisiin, sairaaloihin, ravintoloihin, hotelleihin, kouluihin ja julkisiin tiloihin. Kaikki ratkaisut keskittyvät tarjoamaan parhaan laatuista vettä turvallisimmalla ja kestävimmällä tavalla alkaen vapaasti seisovista, työtasoille sijoitettavista ja integroiduista annostelijoista suuriin vieraanvaraisuusalanratkaisuihin, vedentäyttöasemille, suihkulähteisiin ja höyrykattiloille. Waterlogicilla on omia tytäryhtiöitä 23 maassa. Lisäksi Waterlogicin laaja itsenäinen maailmanlaajuinen verkosto ulottuu 50 maahan eri puolilla maailmaa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa, Australiassa ja Etelä-Afrikassa. Katso lisätietoja osoitteesta: www.waterlogic.com.

Yhteyshenkilö medialle

Andrew Spinelli/Alice Gibb

Brunswick Group

+1 312 468 7431 / +44 20 7823527134

CulliganWaterlogic@brunswickgroup.com