Käytämme evästeitä parantaaksemme verkkosivustojemme käytettävyyttä, ja auttaaksemme meitä ymmärtämään miten sivustoamme käytetään. Hyödynnämme tätä tietoa tarjotaksemme käyttäjillemme räätälöityä ja parannettua käyttäjäkokemusta. Arvostamme yksityisyyttäsi, ja haluamme että tämän tiedon kerääminen on hyväksyttävää sinulle. Lisätietoa evästeiden käytöstä saat Evästekäytännöt-dokumentistamme.

Viimein Suomessa

Viimein Suomessa

Total Care – palvelukonsepti

Total Care – palvelukonsepti

uploads/icons/icon-droplets-white-nobg-sq.png

Tänään olemme vähentäneet pullon verran kertakäyttömuovin käyttöä.

Tietosuojakäytäntö


Johdanto

Waterlogic kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut suojaamaan henkilötietojasi.

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, minkä tyyppistä tietoa keräämme sinusta, kun vierailet verkkosivustollamme tai jotka muuten hankimme suoraan sinulta tai kolmansilta osapuolilta, kuinka käytämme kyseisiä tietoja, ja tapauksista, joissa jaamme tietojasi. Tämä tietosuojakäytäntö voi muuttua ajoittain, joten tarkista tämä käytäntö säännöllisesti.

Verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä kerää tietoisesti lapsia koskevia tietoja.

Tässä tietosuojakäytännössä termi "henkilötiedot" tarkoittaa mitä tahansa tietoja, jotka tunnistavat sinut tai joiden avulla sinut voidaan tunnistaa yhdistettynä muihin tietoihin.

1. Tärkeää tietoa ja keitä olemme

Valvonta

Waterlogic koostuu erilaisista yksiköistä, joiden yksityiskohdat löydät täältä. Tämä tietosuojakäytäntö on annettu Waterlogic Groupin puolesta, joten kun mainitsemme "Waterlogic", "me" tai "meidän" tässä tietosuojakäytännössä, tarkoitamme Waterlogic Groupin asianomaista yritystä, joka on vastuussa tietojesi käsittelystä. Waterlogic Holdings Limited on rekisterinpitäjä ja vastuussa tästä verkkosivustosta.

Olemme nimittäneet tietosuojapäällikön, joka vastaa tietosuojakäytäntöön liittyvien kysymysten valvonnasta. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, mukaan lukien laillisiin oikeuksiin liittyvät pyynnöt, ota yhteyttä tietosuojavalvojaan. Yhteystiedot alla.

Yhteystiedot

Laillisesti vastuussa olevan tahon nimi: Waterlogic Norge AS

Tietosuojapäällikön titteli:Marketing Manager Nordic

Sähköpostiosoite: gdpr@waterlogic.no

Postiosoite: Postboks 14, 1421 Trollåsen, Norge

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietokomissaarille (The Information Commissioner) milloin tahansa. Arvostamme kuitenkin mahdollisuutta käsitellä huolenaiheesi ennen kuin otat heihin yhteyttä, joten ota ensin yhteyttä meihin.

Tietosuojakäytännön muutokset ja sinun velvollisuutesi ilmoittaa meille muutoksista

Tämä versio päivitettiin viimeksi 02/03/2020.

On tärkeää että tiedossamme olevat henkilötietosi ovat tarkkoja ja ajantasaisia. Pidä meidät ajan tasalla, jos henkilötietosi muuttuvat.

Kolmannen osapuolen linkit

Tämä verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, laajennuksiin ja sovelluksiin. Napsauttamalla näitä linkkejä tai ottamalla kyseiset yhteydet käyttöön, kolmannet osapuolet voivat kerätä tai jakaa tietoja sinusta. Emme hallitse näitä kolmansien osapuolten verkkosivustoja, emmekä ole vastuussa niiden tietosuojalausunnoista. Kun poistut verkkosivustoltamme, suosittelemme lukemaan jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojakäytännön.

2. Sinusta keräämämme tiedot

Liiketoimintamme liittyen voimme kerätä, käyttää, tallentaa ja siirtää erilaisia ​​henkilötietoja sinusta. Olemme ryhmitelleet ne seuraavasti:

  • Henkilötiedot sisältävät etunimen, sukunimen, käyttäjänimen tai vastaavan tunnisteen, arvonimen, syntymäajan.
  • Yhteystiedot sisältävät työosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerot.
  • Taloustiedot sisältävät pankkitilin ja maksukortin tiedot.
  • Tapahtumatiedot sisältävät tietoja maksuista sinulle ja sinulta sekä muita meiltä ostamiesi tuotteiden ja palveluiden yksityiskohtia, mukaan lukien tietyssä tapahtumassa käytetyn kortin tyyppi (mutta ei muita korttitietoja).
  • Tekniset tiedot ja käyttötiedot sisältävät tietoa siitä, miten käytät verkkosivustojamme, kuten Internetin protokollaosoite (IP-osoite), kirjautumistiedot, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetus ja sijainti, selaimen laajennustyypit ja versiot, käyttöjärjestelmä ja käyttöympäristö ja muu tekniikka laitteissa, joilla käytät verkkosivustojamme, sivuista joilla olet käynyt verkkosivustollamme, ja linkeistä joita olet seurannut niillä.
  • Profiilidata sisältää käyttäjänimesi ja salasanasi, tekemäsi ostokset tai tilaukset, työtittelin, työnantajan, kiinnostuksen kohteesi, mieltymyksesi, palautteen ja kyselyvastaukset.
  • Työllisyystiedot sisältävät nykyisen ja aikaisemman työkokemuksesi, pätevyytesi, taitosi, kiinnostuksen kohteesi ja kaikki muut tiedot, jotka olet antanut Waterlogicille työnhakuun liittyen.
  • Markkinointi- ja viestintätiedot sisältävät suostumuksesi markkinoinnin vastaanottamiseksi meiltä sekä viestintäasetuksesi.

Keräämme, käytämme ja jaamme myös koostettua tietoa, kuten tilastotietoja tai väestötietoja mihin tahansa tarkoitukseen. Koostetut tiedot voivat olla peräisin henkilötiedoistasi, mutta niitä ei katsota laissa henkilötietoina, koska nämä tiedot eivät paljasta suoraan tai välillisesti henkilöllisyyttäsi. Voimme esimerkiksi yhdistää tekniset tiedot laskeaksemme prosenttiosuuden käyttäjistä, jotka käyttävät tiettyä verkkosivuston ominaisuuksia. Jos kuitenkin yhdistämme kerättyt tiedot henkilötietoihisi, niin että niistä voi tunnistaa sinut suoraan tai epäsuorasti, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Emme kerää mitään erityisiä henkilötietoluokkia sinusta (kuten esimerkiksi tietoa rodustasi, etnisestä alkuperästäsi, uskonnollisista tai filosofisista vakaumuksistasi, sukupuolielämästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, poliittisista mielipiteistä, ammattiliittojäsenyydestä, terveydestäsi sekä geneettisistä ja biometrisistä tiedoista) . Emme myöskään kerää tietoja rikostuomioista ja rikoksista.

3. Kuinka henkilötietojasi kerätään?

Käytämme erilaisia ​​menetelmiä tiedon keräämiseen sinulta ja sinusta, mukaan lukien:

  • Suora vuorovaikutus. Voit antaa meille henkilö- ja yhteystietosi henkilökohtaisesti tai täyttämällä lomakkeita tai olemalla meihin yhteydessä postitse, puhelimitse, sähköpostilla, sosiaalisessa mediassa tai muulla tavalla. Tämä sisältää henkilötiedot, jotka annat kun:
    • tilaat tuotteitamme tai palveluitamme;
    • tapaat työntekijämme;
    • osallistut järjestämäämme tapahtumaan;
    • täytät verkkosivustollamme lomake, jossa pyydetään meitä ottamaan sinuun yhteyttä;
    • tilaat julkaisumme;
    • pyydät markkinointimateriaalin lähettämistä sinulle;;
    • osallistut kilpailuun, kampanjaan tai kyselyyn;
    • Haet työpaikkaa Waterlogicilla, tai;
    • annat palautetta tai teet valituksen
  • Automatisoitu teknologia tai vuorovaikutus:Kun olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme ja puhelinkeskuksemme kanssa, voimme kerätä automaattisesti teknistä tietoa laitteistasi, selaustoiminnoistasi ja laitteen mallista. Keräämme näitä henkilötietoja käyttämällä evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Saatamme myös saada sinusta teknistä tietoa, jos vierailet muilla evästeitä käyttävillä verkkosivustoilla. Katso lisätietoja evästekäytännöstämme.
  • Kolmannet osapuolet tai julkisesti saatavilla olevat lähteet. Saatamme saada sinusta henkilötietoja useilta kolmansilta osapuolilta alla esitetyllä tavalla:
    • Teknistä tietoa seuraavilt osapuolilta:
      (a) analytiikan tarjoaja;
      (b) mainostajat verkostossamme
      (c) hakutietojen tarjoajat.
    • Tiedonvälittäjien tai koostajien tarjoamat henkilö- ja yhteystiedot.
    • Henkilö- ja yhteystiedot julkisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten Companies House.
    • Kolmannen osapuolen rekrytointitoimistojen antamat työllisyys-, henkilöllisyys- ja yhteystiedot.

4. Kuinka käytämme henkilötietojasi

Käytämme henkilötietojasi vain, kun laki sen sallii. Yleisimmin käytämme henkilötietojasi seuraavissa olosuhteissa:

  • Silloin kun se on tarpeen laillisten (tai kolmansien osapuolten) etujemme kannalta, ja olemme arvioineet, että etusi ja perusoikeutesi eivät ole tärkeämpiä kuin nämä edut.
  • Kun meidän on noudatettava lakisääteistä- tai sääntelyvelvollisuutta.

Yleisesti emme luota suostumukseen oikeusperustana henkilötietojesi käsittelyssä. Sinulla on oikeus kieltäytyä markkinoinnin vastaanottamisesta milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

Tähän tarkoitukseen käytämme henkilötietojasi

Olemme esittäneet alla taulukkomuodossa kuvauksen kaikista tavoista, joilla aiomme käyttää henkilötietojasi, ja mihin oikeusperustaan ​​nojaamme tehdessämme näin. Olemme myös tietoisia omasta lakisääteisestä edustamme.

Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi useammasta kuin yhdestä laillisesta syystä, riippuen tarkoituksesta, johon käytämme tietoja. Ota yhteyttä, jos tarvitset tietoja erityisestä oikeudellisesta peruseesta, johon nojaamme käsitellessämme henkilötietojasi, siinä tapauksessa että alla olevassa taulukossa on esitetty useampi kuin yksi peruste.

Tarkoitus / toiminta Tietojen tyyppi Tietojenkäsittelyn laillinen perusta, mukaan lukien oikeutettu etu
Hallitaksemme suhdettamme sinuun ja yritykseesi, mukaan lukien:

(a) tilausten käsittely ja toimittaminen;

(b) maksujen, palkkioiden ja kulujen hallinta;

(c) saatavien periminen;

(d) tiedustelujen ja vallitusten käsittely;

(e) ilmoittaminen sinulle ehtojemme tai tietosuojakäytäntöjemme muutoksista;

(f) Kun pyydämme sinua jättämään arvostelu tai vastaamaan kyselyyn.

(a) henkilöllisyys

(b) yhteystiedot

(c) taloustiedot

(d) kauppa

(e) profiili

(f) markkinointi ja viestintä

(a) Tarvitaan laillisten etujemme kannalta (asiakassuhteiden hoitamiseksi ja tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseksi, saatavien perimiseksi)

b) välttämätön lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi

Liiketoimintamme ja tämän verkkosivuston hallinnointi ja suojaaminen (mukaan lukien vianetsintä, tietojen analysointi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, tietojen raportointi ja ylläpito)

(a) henkilöllisyys

(b) yhteystiedot

(c) Tekninen ja käyttöön liittyvä

(a) Tarvitaan laillisten etujemme kannalta (liiketoimintamme hoitaminen, hallinto- ja IT-palveluiden tarjoaminen, verkkoturva, petosten estämiseksi ja liiketoiminnan uudelleenjärjestelyjen tai konsernin uudelleenjärjestelyjen yhteydessä)

(b) välttämätön lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi

Jotta voimme toimittaa sinulle relevanttia verkkosivuston sisältöä ja mainoksia ja mitata tai ymmärtää sinulle tarjoamamme mainonnan tehokkuutta

(a) henkilöllisyys

(b) yhteystiedot

(c) markkinointi ja viestintä

(d) Tekninen ja käyttö

(e) profiili

Tarvitaan laillisten etujemme kannalta (tutkiaksemme, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme / palveluitamme, kehittääksemme niitä, kasvattaaksemme liiketoimintaamme ja tiedottaaksemme markkinointistrategiastamme)
Tietojen analytiikan käyttäminen verkkosivustomme, tuotteiden / palveluiden, markkinoinnin, asiakassuhteiden ja kokemusten parantamiseen (a) Tekninen ja käyttö Tarvitaan laillisten etujemme kannalta (määritelläksemme tuotteidemme ja palvelujemme asiakastyypit, pitääksemme verkkosivustomme ajan tasalla ja merkityksellisenä, kehittääksemme liiketoimintaamme ja tiedottaaksemme markkinointistrategiamme)
Tehdäksemme sinulle ehdotuksia ja suosituksia tuotteista tai palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua

(a) henkilöllisyys

(b) yhteystiedot

(c) Tekninen ja käyttöön liittyvä

(d) profiili

Tarvitaan laillisten etujemme kannalta (tuotteidemme / palvelujemme kehittämiseksi ja liiketoimintamme kasvattamiseksi)
Käsitelläksemme työhakemustasi Waterlogicille

(a) henkilöllisyys

(b) yhteystiedot

(c) työllistyminen

(a) Tarvitaan laillisten etujemme kannalta (jotta voimme harkita hakemustasi avoimeen tehtävään Waterlogicissa)

(b) sopimuksen toteuttamiseksi kanssasi

(c) välttämätön lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi

Markkinointi

Pyrimme tarjoamaan sinulle markkinointiin ja mainontaan liittyviä valintoja.

Voimme käyttää teknisiä tietoja muodostaaksemme näkemyksen siitä, mitä mielestämme haluat tai tarvitset, tai mikä saattaa kiinnostaa sinua. Näin päätämme, mitkä tuotteet, palvelut ja tarjoukset voivat olla sinulle merkityksellisiä.

Saat markkinointiviestintää meiltä, jos olet pyytänyt meiltä tietoja tai ostanut meiltä tavaroita tai palveluita tai jos annoit meille tietosi ilmottautuessasi kilpailuun tai ilmoittautuessasi kampanjaan, etkä ole kussakaan tapauksessa poistanut käytöstä markkinoinnin vastaanottamista.

Poistuminen

Voit pyytää meitä tai kolmansia osapuolia lopettamaan markkinointiviestien lähettämisen sinulle milloin tahansa seuraamalla sinulle lähetettyjen markkinointiviestien opt-out-linkkejä (poistu-linkkejä) tai ottamalla meihin yhteyttä milloin tahansa.

Evästeet

Verkkosivustomme käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita erottaakseen sinut muista verkkosivustomme käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän kokemuksen, kun selaat verkkosivustoamme, ja voimme sen myötä myös parantaa verkkosivustoamme. Voimme myös käyttää ​​teknologiaa seurataksemme sinua Internetissä ja näyttääksemme sinulle kohdistettuja mainoksia kolmansien osapuolten verkkosivustoilla ja sosiaalisen median alustoilla mieltymystesi ja todennäköisten kiinnostuksen kohteidesi perusteella.

Voit asettaa selaimesi kieltäytymään kaikista tai joistakin selaimen evästeistä tai ilmoittamaan, kun verkkosivustot asettavat tai käyttävät evästeitä. Jos poistat evästeet käytöstä tai eväät evästeet, ota huomioon, että joihinkin tämän verkkosivuston osiin ei ehkä pääse tai ne eivät toimi oikein. Lisätietoja käytetyistä evästeistä, katso evästekäytäntömme. .

5. Henkilötietojesi jakaminen

Saatamme joutua jakamaan henkilötietojasi alla mainittujen osapuolten kanssa, kuten kohdassa 4 olevassa taulukossa esitettyihin tarkoituksiin:

  • Muut Waterlogic-konsernin yritykset.
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme, jotka suorittavat puolestamme liiketoimintamme toimintoja ovat esimerkiksi; tietotekniikkapalvelujen tarjoajat ja järjestelmänvalvojat, kolmannet osapuolet, jotka isännöivät ja hallinnoivat tietoja, toimittavat tuotteitamme ja palveluitamme, suorittavat hakijoiden viite- ja rikosrekisteritarkastuksia puolestamme jne.
  • Ammattimaisia neuvonantajia ovat mm. lakimiehet, pankkiirit, tilintarkastajat jotka tarjoavat konsultointi-, pankki-, laki-, vakuutus- ja kirjanpitopalveluja.
  • Kolmannen osapuolen mainoskumppanimme mainostavat sinulle tuotteita kolmansien osapuolten sivustoilla. Mainokset on räätälöity vastaamaan mieltymyksiäsi ja todennäköisiä etujasi.
  • Kolmannen osapuolen analyysikumppanimme analysoivat verkkosivustojen liikennettä ja ymmärtävät asiakkaiden tarpeita ja trendejä.
  • Kolmannet osapuolet, jos laki niin vaatii tai jos uskomme, että tällainen toiminta on tarpeen a) hallituksen tai sääntelyviranomaisen pyynnöstä ; b) lain tai oikeudellisen prosessin noudattamiseksi; (c) suojataksemme tai puolustaaksemme laillisia oikeuksiamme tai omaisuuttamme, verkkosivustojamme tai asiakkaitamme
  • Kolmannet osapuolet, joille voimme myydä, siirtää tai yhdistää osia liiketoiminnastamme tai omaisuudestamme. Vaihtoehtoisesti voimme pyrkiä hankkimaan muita yrityksiä tai sulautumaan niiden kanssa. Jos liiketoiminnassamme tapahtuu muutos, uudet omistajat voivat käyttää henkilötietojasi samalla tavalla kuin tässä tietosuojakäytännössä on määritelty.

Vaadimme kaikkia kolmansia osapuolia kunnioittamaan henkilötietojesi turvallisuutta ja käsittelemään niitä lain mukaisesti. Emme salli kolmannen osapuolen palveluntarjoajiamme käyttävän henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa ja annamme heille oikeuden käsitellä henkilötietojasi vain tiettyihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti.

6. Kansainväliset siirrot

Tämä osio koskee sijaintiasi Euroopan unionissa.

Voimme jakaa henkilötietojasi Waterlogic Groupissa. Tähän sisältyy tietojen siirtäminen Euroopan talousalueen ulkopuolelle (ETA).

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, joden kanssa teemme yhteistyötä, voivat toimia ETA alueen ulkopuolella, joten tämän osalta henkilötietojesi käsittelyyn voi liittyä tiedon siirtämistä ETA alueen ulkopuolelle.

Aina kun siirrämme henkilötietojasi ETA alueelta, varmistamme, että sille tarjotaan samanlainen suoja varmistamalla vähintään yhden seuraavista suojatoimenpiteistä:

  • Siirrämme henkilötietojasi vain maihin, joiden on katsottu tarjoavan riittävän suojan henkilötiedoille Euroopan komission toimesta. Lisätietoja: katso Euroopan komissio: Henkilötietojen suojan riittävyys EU: n ulkopuolisissa maissa.
  • Kun käytämme valikoituja palveluntarjoajia, voimme käyttää erityisiä Euroopan komission hyväksymiä sopimuksia, jotka antavat henkilötiedoille saman suojan kuin Euroopassa. Lisätietoja: Euroopan komissio: Mallisopimukset henkilötietojen siirtämiseksi kolmansiin maihin.
  • Kun käytämme Yhdysvalloissa sijaitsevia palveluntarjoajia, voimme siirtää heille tietoa, jos he ovat osa Privacy Shield -palvelua, joka vaatii heitä tarjoamaan samanlaisen suojan kuin Euroopassa myös Yhdysvaltoihin jaetuille henkilötiedoille. Katso lisätietoja Euroopan komissiosta: EU-USA Privacy Shield.
  • Ota yhteyttä jos haluat lisätietoja mekanismista, jota käytämme siirrettäessämme henkilötietojasi ETA-alueelta.

7. Tietoturva

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimet estääksemme henkilötietojesi katoamisen, käytön tai luvattoman käytön, muuttamisen tai paljastamisen vahingossa. Lisäksi rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi vain työntekijöille, edustajille, urakoitsijoille ja muille kolmansille osapuolille, joiden on liiketoiminnan kannalta siihen tarve. He käsittelevät henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti ja heitä koskee salassapitovelvollisuus.

Olemme ottaneet käyttöön menettelyn tapauksille jossa epäillään henkilötietojen tietoturvaloukkausta. Ilmoitamme sinulle ja kaikille soveltuville sääntelyviranomaisille rikkomuksista, jos meidän on lakisääteisesti tehtävä niin.

8. Tietojen säilyttäminen

Kuinka kauan käytätte henkilötietojani?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joita varten olemme ne keränneet. Tämä koskee myös laillisten, kirjanpitoa tai raportointia koskevien vaatimusten täyttymistä.

Asianmukaisen henkilötietojen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, henkilötietojesi luvattomasta käytöstä tai paljastamisesta mahdollisesti aiheutuvan vahingon riskin, tarkoitukset, joihin käsittelemme henkilötietojasi ja sen voimmeko saavuttaa nämä tavoitteet muilla tavoin ja sovellettavien lakivaatimusten puitteissa.

Voit pyytää tietoja henkilötietojesi eri osa-alueiden säilytysajoista ottamalla meihin yhteyttä.

Joissakin tapauksissa voit pyytää meitä poistamaan tietosi: katso lisätietoja alla.

Joissakin tapauksissa voimme anonymisoida henkilötietosi (jotta niitä ei voida enää yhdistää sinuun) tutkimus- tai tilastointitarkoituksiin, jolloin voimme käyttää näitä tietoja toistaiseksi ilman erillistä ilmoitusta sinulle.

Koska asut Euroopan unionissa, sinulla on oikeus:

Where you are located in the European Union you have the right to:

Pyytää pääsyä henkilötietoihisi (tunnetaan yleisesti nimellä "rekisteröidyn tietopyyntölomake"). Tämän avulla voit saada kopion henkilökohtaisista tiedoista, joita pidämme sinusta, ja tarkistaa, että käsittelemme niitä laillisesti.

Pyytää sinua koskevien henkilötietojen oikaisua. Näin voit korjata kaikki puutteelliset tai virheelliset tiedot, joita pidämme sinusta. On kuitenkin mahdollista että meidän on tarkistettava meille toimittamiesi uusien tietojen oikeellisuus.

Pyytää henkilötietojesi poistamista. Tämän avulla voit pyytää meitä tuhoamaan tai poistamaan henkilötietoja, jos ei ole mitään hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä tuhoamaan tai poistamaan henkilötietosi, jos olet onnistuneesti käyttänyt oikeutta vastustaa käsittelyä (katso alla), jos olemme saattaneet käsitellä tietojasi laittomasti tai jos meidän on poistettava henkilötietosi noudattaaksemme paikallista lakia. Huomaa kuitenkin, että emme välttämättä pysty aina täyttämään poistopyyntöäsi tietyistä oikeudellisista syistä, joista ilmoitetaan sinulle tarvittaessa pyyntösi yhteydessä.

Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, vaika perustamme oikeutettuun etuumme (tai kolmannen osapuolen etuun) jos tilanteessasi on jotain, jonka perusteella henkilötietojen käsittely vaikuttaa perusoikeuksiisi ja vapauksiisi. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksia varten. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottavia laillisia perusteita käsitellä tietojasi, jotka ohittavat oikeutesi ja vapautesi (muut kuin suoramarkkinoinnin tapauksessa).

Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Annamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automaattisia tietoja, joihin annoit meille alun perin suostumuksesi tai joissa käytimme tietoja tehdäksemme kanssasi sopimuksen.

Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Annamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automaattisia tietoja, joihin annoit meille alun perin suostumuksesi tai joissa käytimme tietoja suorittaaksemme kanssasi sopimuksen.

Peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tapauksissa, joissa ne perustuvat suostumukseen henkilötietojesi käsittelyssä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista suoritetun käsittelyn laillisuuteen. Jos peruutat suostumuksesi, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä tuotteita tai palveluita. Neuvomme sinua, jos näin on, kun peruutat suostumuksesi.

Jos haluat käyttää mitä tahansa yllä mainituista oikeuksista, ota meihin yhteyttä ota meihin yhteyttä..

Maksua ei yleensä tarvita

Sinun ei tarvitse maksaa pääsystä henkilötietoihisi (tai muiden oikeuksien käyttämisestä). Voimme kuitenkin periä kohtuullisen maksun, jos pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva tai kohtuuton. Vaihtoehtoisesti voimme kieltäytyä täyttämästä pyyntöäsi näissä olosuhteissa.

Mitä tarvitsemme sinulta

Saatamme joutua pyytämään sinulta tarkkoja tietoja voidaksemme vahvistaa henkilöllisyytesi ja taataksemme sinun oikeutesi käyttää henkilö​​tietoja. Tämä on turvatoimi sen varmistamiseksi, että henkilötietoja ei paljasteta kenellekään, jolla ei ole oikeutta vastaanottaa niitä. Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä pyytääksemme lisätietoja vastamisen nopeuttamiseksi.

Mitä tarvitsemme sinulta

Pyrimme vastaamaan kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Toisinaan voi kestää kauemmin kuin kuukausi, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla.