Oletko saanut sähköpostia Culliganilta? Se oli meiltä.
Waterlogic Finland tulee pian vaihtamaan nimensä Culliganiin. Jatkamme ylpeää perinnettämme uudella pohjoismaisella, mutta kansainvälisesti tunnustetulla, vuonna 1936 perustetulla nimellä. Käytännössä tämä ei merkitse asiakkaillemme muutoksia. Kaikki Waterlogicin työntekijät jatkavat yrityksessämme ja tarjoavat samaa laadukasta palvelua alueen nykyisille sekä uusille asiakkaillemme.

Viimein Suomessa

Viimein Suomessa

Total Care – palvelukonsepti

Total Care – palvelukonsepti

uploads/icons/icon-droplets-white-nobg-sq.png

Tänään olemme vähentäneet pullon verran kertakäyttömuovin käyttöä.

Tietoa COVID-19 liittyen

Tämä sivu tarjoaa vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin, erityisesti liittyen viruksen aiheuttamiin arjen haasteisiin.

Eliminoiko Waterlogic-koneissa käytetty Firewall®-teknologia COVID-19:n?
V: Kyllä, Firewall® on osoitettu olevan 99,999% tehokas COVID-19-viruksen ihmismuotoa vastaan. Waterlogicin patentoitu Firewall®-teknologia on jo pitkään tunnustettu kyvystään puhdistaa vettä jopa 99,99% viruksista ja 99,9999% bakteereista. Itse asiassa se on maailman eniten sertifioitu puhdistustekniikka. Vastavalmistuneet, riippumattoman mikrobiologisen laboratorion tekemät testit osoittavat, että Firewall®'illa käsitelty vesi on yli 99,999% COVID-19 -vapaa annostelusuuttimeen asti. Tämä tarkoittaa, että Waterlogicilla on maailman ensimmäiset COVID-suojatut vesiannostelijat. Firewall®-teknologia estää viruksia, mukaan lukien COVID-19, bakteerit ja mikrobikystat, saastuttamasta juomavettä ja aiheuttamasta sairauksia
Kuinka Waterlogic auttaa estämään koronaviruksen leviämisen?
V: Waterlogic noudattaa tiukkoja hygienianormeja ja tiukkoja elintarvikkeiden käsittelynormeja tehtaillamme, varastoissamme ja toimistoissamme. Olemme aina työskennelleet korkeimpien työterveys- ja turvallisuusprotokollien mukaisesti ja nyt tiukennamme näitä käytäntöjä entisestään niin, että työntekijämme ja asiakkaamme pysyvät turvassa.
Kuinka Waterlogic voi taata, että laitteiden kuljettaminen paikasta toiseen ei siirrä koronavirusta työpaikalleni?
V: Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan tutkimukset ovat osoittaneet, että COVID-19-virus voi elää jopa 72 tuntia muovilla ja ruostumattomalla teräksellä ja alle 24 tuntia pahvilla. Meillä on turvalliset ja hygieeniset käytännöt koko toimitusketjumme aikana ja voimme vakuuttaa, että jokainen annostelija puhdistetaan perusteellisesti ennen käyttöä.
Mikä on paras tapa pitää Waterlogic-annostelijani puhtaana?
  • Kun olet noudattanut uudelleenkäynnistysmenettelyä, suosittelemme laitteen ja siihen kuuluvien tarvikkeiden säännöllistä puhdistusta sekä tehostettua hygieniatasoa bakteerien leviämisen estämiseksi.
  • Pese tai puhdista kädet alkoholipohjaisella geelillä ennen ja jälkeen annostelijan käytön.
  • Kun olet annostelijan läheisyydessä, peitä aivastelu ja yskiminen bakteerien leviämisen estämiseksi. Suosittelemme, että pidät käsien desinfiointiainetta ja paperia helposti ulottuvilla annostelijan läheisyydessä, sekä astiaa käytettyjen papereiden hävittämiseen.
  • Pidä turvallinen etäisyys muihin, kun täytät vesiannostelijan. On suositeltavaa pitää aina vähintään 1 metrin etäisyys toisiin.
  • Käytä desinfiointiainetta, kuten AquaDosa, tai kertakäyttöisiä desinfiointipyyhkeitä desinfioidaksesi annostelija säännöllisesti. Kiinnitä erityistä huomiota annostelualueeseen.
  • Kaikki lasitavarat, uudelleenkäytettävät pullot, kannut ja muut juomasäiliöt on pestävä astianpesukoneessa tai lasinpesukoneessa jokaisen käytön jälkeen. Uudelleenkäyttöä suositellaan kaikille tuotteille. Jos käytät kertakäyttöisiä kuppeja, suosittelemme niiden hävittämistä jokaisen käyttökerran jälkeen. Alä käytä kertakäyttöisiä kuppeja uudelleen tai jätä muiden hävitettäväksi.
Onko tilauksissa viivästyksiä?

V: Hallitsemme toimitusketjuamme ja näin pyrimme varmistamaan että että tuotteemme ovat saatavilla, kun asiakkaamme niitä tarvitsevat. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että täytämme velvollisuutemme normaalisti, eikä asiakkaillemme ole juurikaan vaikutusta.

Onko tilauksissa viivästyksiä?
V: Hallitsemme toimitusketjuamme ja näin pyrimme varmistamaan että että tuotteemme ovat saatavilla, kun asiakkaamme niitä tarvitsevat. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että täytämme velvollisuutemme normaalisti, eikä asiakkaillemme ole juurikaan vaikutusta.
Pitääkö Hybrid -mallin laitteen olla kytkettynä koko ajan?

Ihannetapauksessa kyllä. Valmiustilassa se kuluttaa hyvin vähän energiaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen sammuttamisesta.

Suojaako antimikrobinen BioCote®-pintasuojaus käyttäjiä COVID-19: ltä?

V: Sisäänrakennettu BioCote®-antimikrobinen suoja rajoittaa bakteerien ja homeen kasvua annostelualueen ja suodattimen ympärillä, mikä puolestaan vähentää ristikontaminaation mahdollisuutta ja pitää annostelijan raikkaana ja puhtaampana pidempään. Vaikka on osoitettu että BioCote® vähentää mikrobeja 99,5% 2 tunnissa, sitä ei ole testattu tai sertifioitu koronaviruksen eliminoimiseksi. Suosittelemme, että annostelijat puhdistetaan säännöllisesti desinfiointiaineilla tai desinfiointipyyhkeillä. Lisäksi suosittelemme kaikkien käyttäjien kiinnittämään huomiota käsihygieniaan sekä noudattamaan valtionelinten ja terveysviranomaisten ajantasaisia ??ohjeita.

Toimiiko Waterlogic normaalisti?
V: Olemme sitoutuneet palvelemaan samalla tasolla kuin mihin olet tottunut, ??myös näinä haastavina aikoina. Jos tulevaisuudessa tulee uusia hallituksen määräyksiä, jotka vaativat meitä sulkemaan tai rajoittamaan toimintaa, teemme parhaamme ilmoittaaksemme siitä sinulle.
Toimistomme sulkeutuu väliaikaisesti, ja meillä on Waterlogic-annostelija, mitä teemme?
V: Jos toimistosi on suljettu jonkin aikaa, sammuta Waterlogic-vesiannostelija. Kun työpaikkasi avautuu uudelleen, suosittelemme, että huuhdot Waterlogic-koneesi varmistaaksesi, että ensimmäinen lasillinen vettä on vastasuodatettu.