Oletko saanut sähköpostia Culliganilta? Se oli meiltä.
Waterlogic Finland tulee pian vaihtamaan nimensä Culliganiin. Jatkamme ylpeää perinnettämme uudella pohjoismaisella, mutta kansainvälisesti tunnustetulla, vuonna 1936 perustetulla nimellä. Käytännössä tämä ei merkitse asiakkaillemme muutoksia. Kaikki Waterlogicin työntekijät jatkavat yrityksessämme ja tarjoavat samaa laadukasta palvelua alueen nykyisille sekä uusille asiakkaillemme.

Viimein Suomessa

Viimein Suomessa

Total Care – palvelukonsepti

Total Care – palvelukonsepti

uploads/icons/icon-droplets-white-nobg-sq.png

Tänään olemme vähentäneet pullon verran kertakäyttömuovin käyttöä.

FAQs


K: Mikä erottaa tuotteenne kilpailijoista?

V: Vesi on intohimomme. Panostamme vahvasti tuotekehitykseen. Meillä on juuri oikeat henkilöt ja innovatiivinen ote tekemiseen. Laatu ja uudet teknologiat ohjaavat tuotekehitystämme. Laitteemme ovat tyylikkäitä ja käyttäjäystävällisiä. Laitteista voi valita huoneenlämpöistä, kylmää, kuumaa, hiilihapotettua tai erittäin kuumaa vettä. Tarjolla on aina vettä juuri sellaisena, kuin mielesi tekee. Firewall teknologian UV-lamppu on annostelualueella. Se takaa että vesi jonka juot on mahdollisimman puhdasta ja raikasta. Firewall on tehokas viruksia ja bakteereita vastaan, ja tuhoaa 99,999% saastuttajista joka kerta. Firewall -teknologia on testattu yli 5000 kertaa. Testien takana on arvostettuja yksityisiä laboratorioita. Haluamme taata täydellisimmän palvelun.

K: Mikä on Waterlogicin kasvustrategia?

V: Missiomme on olla johtava laadukkaan suodatetun ja raikkaan veden toimittaja. Tavoitteemme on innovaatioiden avulla mahdollistaa ihmisille raikkain ja puhtain vesi. Tavoitteemme on kasvattaa markkinaosuuttamme, laajentaa tuote-ja palvelutarjontaamme sekä kasvaa yritysostojen kautta. Voit lukea kasvustrategiastamme lisää Strategy -sivulta.

K: Missä Waterlogicin toimisto on?
V: Meillä on toimistoja ja palvelukeskuksia ympäri Pohjois-Amerikkaa ja Eurooppaa, ja jatkuvasti kasvava jakelukumppaneiden verkoston on jo 50 maassa. Meillä on oma tuotantolaitos Kiinassa. Tytäryhtiömme ja toimipisteemme on lueteltu yhteystietosivullamme.
K: Missä Waterlogicin toimisto on?

V: Meillä on toimistoja ja palvelukeskuksia ympäri Pohjois-Amerikkaa ja Eurooppaa, ja jatkuvasti kasvava jakelukumppaneiden verkoston on jo 50 maassa. Meillä on oma tuotantolaitos Kiinassa. Tytäryhtiömme ja toimipisteemme on lueteltu yhteystietosivullamme.

K: Mitkä ovat Waterlogic Internationalin vahvuudet?

V: Waterlogic oli yksi ensimmäisistä, joka esitteli suoraan vesijohtojärjestelmään kytkettävän vedensuodatusjärjestelmän Euroopassa. Siitä lähtien olemme olleet markkinajohtajia laadun, suunnittelun ja palvelun alalla. Vahvuudet -sivullamme on lueteltu niistä olennaiset.

K: Mitä teknologiaa Waterlogic käyttää suoraan vesijohtoverkostoon asennettavissa laitteissaan?
V: Lyhyestä kiteytettynä: terveellisyyden ja raikkauden salaisuus liittyy hiiliperusteiseen monisuodatusjärjestelmään eli käänteisosmoosijärjestelmään, puhdistukseen UV-säteilyn avulla ja BioCote®-antimikrobisen suojan. Jokainen menetelmä on tehokas jo itsessään, ja yhdistettynä kokonaisuutena vieläkin tehokkaampi. Löydät tarkemmat tiedot teknologiasivultamme.
K: Mitä Waterlogic tekee?

V: Meillä on toimistoja ja palvelukeskuksia ympäri Pohjois-Amerikkaa ja Eurooppaa. Sen lisäksi meillä on 50 maassa jatkuvasti kasvava jakelukumppaneista koostuva verkosta. Meillä on myös oma tuotantolaitos Kiinassa. Lue lisää Tietoja -sivulta.