Oletko saanut sähköpostia Culliganilta? Se oli meiltä.
Waterlogic Finland tulee pian vaihtamaan nimensä Culliganiin. Jatkamme ylpeää perinnettämme uudella pohjoismaisella, mutta kansainvälisesti tunnustetulla, vuonna 1936 perustetulla nimellä. Käytännössä tämä ei merkitse asiakkaillemme muutoksia. Kaikki Waterlogicin työntekijät jatkavat yrityksessämme ja tarjoavat samaa laadukasta palvelua alueen nykyisille sekä uusille asiakkaillemme.

Viimein Suomessa

Viimein Suomessa

Total Care – palvelukonsepti

Total Care – palvelukonsepti

uploads/icons/icon-droplets-white-nobg-sq.png

Tänään olemme vähentäneet pullon verran kertakäyttömuovin käyttöä.

Waterlogicin itselleen suunnittelema ja rakentama.

Olemme edelläkävijöitä. Jatkamme innovaatioiden ja edistyksellisen teknologian hyödyntämistä laitteidemme tuotekehityksessämme. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista laatua ja palvelua. Tämän kaikki on mahdollista, koska olemme alan ainoa vertikaalisesti integroitu toimija.

Innovaatiot kaiken tekemisemme ytimessä

Ainutlaatuinen ja innovatiivinen teknologiamme on suuri osa identiteettiämme. Sen ansiosta tarjoamme asiakkaillemme laadukkainta suodatettua ja raikasta vettä, turvallisesti ja kestävästi. Tuotantolaitoksemme Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa työllistävät yli 600 henkilöä ja niillä on kapasiteetti tuottaa yli 220.000 laitetta vuodessa. Tuotantolaitoksillamme on tiukat laatu- ja turvallisuuskäytännöt parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tuotantolaitoksemme yhdellä silmäyksellä

Waterlogic Tuotantolaitoksemme yhdellä silmäyksellä China
Perustettu

2004

Kapasiteetti

150.000 laitetta vuodessa

Työntekijät

300

Kattavuus

60 maata

Waterlogic Tuotantolaitoksemme yhdellä silmäyksellä USA
Established

2019

Capacity

50.000 laitetta vuodessa

Työntekijät

200

Kattavuus

Pohjois- ja Etelä-Amerikka

Waterlogic Tuotantolaitoksemme yhdellä silmäyksellä Australia
Perustettu

2006

Kapasiteetti

20.000 laitetta vuodessa

Employees

100

Reach

Globaali

Tuotantolaitoksemme

322 tavaramerkkiä

Tuotantolaitoksemme

93 patenttia

Tuotantolaitoksemme

28 mallioikeudet

Kiinan tehtaallamme

Käytämme kolmea täysin automatisoitua tuotantolinjaa, edistyksellistä tietokoneohjattua jäähdytystä ja hienostunutta testauskammiota varmistaaksemme, että jokainen tuottamastamme 400 annostelijasta tarjoaa erinomaisen veden laadun, hygienian ja toiminnallisuuden.

Ylpeä siitä, että tuotteet kootaan Amerikassa

Laitoksemme Dallasissa toimii samoilla reunaehdoilla kuin muut laitoksemme. Keskiössä on laatu ja samalla paikallisesti räätälöity tuotekehitys, tekninen tuki ja tuotteiden kunnostaminen. Näin pystymme parhaiten tukemaan jälleenmyyjiä Yhdysvalloissa ja Kanadassa painottaen Waterlogicin vahvaan sitoutumista alueeseen.

Waterlogic factory

Billi Australiassa

Vuonna 2018 toivotimme Billi Premiumin integroidut annostelijat tervetulleiksi Waterlogic-tuoteperheeseen. Billi-yrityskaupan myötä meillä on tuotantolaitos Melbournessa, Australiassa. Laitoksen vuotuinen kapasiteetti on lähes 20 000 annostelijaa. Lisäksi paikan päällä on myös oma tuotekehitystiimi, joka keskittyy erityisesti ympäristöystävällisiin vaihtoehtoihin.

Waterlogic factory

Miksi kannattaa valita Waterlogic

Ymmärämme, että on tärkeää tarjota asiakkaillemme erinomainen, ja luotettava tuote ja hygienia. Tässä on vain muutama syy, miksi sinun tulisi valita Waterlogic:

Patented Firewall<sup>®</sup> UV suodatus

Firewall® UV suodatus

Firewall® UV -teknologiamme suodattaa vedestä turvallisesti jopa 99,9999% bakteereista ja on tehokas ihmisiin kohdistuvaa COVID-19-kantaa vastaan.

Tuotekehitys ja valmistus 100% omissa käsissä

Tuotekehitys ja valmistus 100% omissa käsissä

Waterlogicin oma tuotekehitys ja omat tuotantolaitokset tarjoavat korkealaatuiset laitteet ja suorituskyvyn. Käytössämme on tiukimmat hygieniaprotokollat ​​ja lopputuloksena teknologisesti edistyneimmät laitteet.

Independently Verified

Maailman korkeimmin sertifioidut laitteet

Tuotteemme on testattu riippumattomien kansanvälisten toimijoiden toimesta ja saaneet standardien mukaiset laatusertifikaatit. Kansainväliset vesijärjestöt takaavat tuotteidemme erinomaisen laadun niin toiminnallisuuden kuin turvallisuuden puitteissa.

Palkittu tuotantoprosessi

Innovaatioimme ansiosta olemme voittaneet arvostetun Foreign Direct Investment Award- palkinnon monta kertaa. Tämä myös motivoi meitä jatkamaan vain parhaiden laitteiden tarjoamista asiakkaillemme ympäriä maailman. Määrätietoisen työmme asiosta meillä on myös eniten sertifikaatteja kaikista vesilaitetoimittajista maailmassa. Laitteemme ovat saaneet kahdeksan kansainväisesti tunnistettua sertifikaattia. Sen lisäksi olemme saaneet seuraavat sertifikaatit; johtamisprosessimme on ISO 9001 sertifioitu, mikä tarkoittaa että Waterlogicin laadunvalvontajärjestelmä (QMS) takaa asiakastyytyväisyyden, johdonmukaisuuden valmistuksessa sekä matalan riskin. Kaikki tehtaamme ovat UL-, NSF- ja ISO 14000 -sertifioituja.

Award-winning manufacturing

Olemme sitoutuneet eettiseen toimitusketjuun ja olemme allekirjoittaneet modernin orjuuden vastaisen lain.

Modernia orjuutta vastustavan lain allekirjoittajana Waterlogic on sitoutunut varmistamaan, ettei orjuutta tai ihmiskauppaa tapahdu Waterlogic-konsernissa tai toimitusketjussa. Lue lisää toimista, joita teemme yrityksenä toimittaaksemme laitteita, josta voimme olla ylpeitä.

Lue lisää